Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuvagalleria
(34 kuvaa)

<--Edellinen 24 / 34 Seuraava-->
Forssan "Mylläri"-patsas
[mylläripatsas.jpg]
mylläripatsas.jpg
[Täysikokoinen kuva]

Forssassa sijaitseva "Myllärinpatsas". 

Patsaan kerrotaan esittävän työhönsä matkalla olevaa mylläriä tyhjä jauhosäkki kädessä. Forssassa on tehty 1800-luvulla erikoinen myllynvuokrussopimus jonka pituudeksi on merkitty ei enempää eikä vähempää kuin:Ikuisiksi ajoiksi. Erikoinen sopimus aikana jolloin esim torpparien maanvuokraus sopimukset tehtiin joko vuodeksi kerrallaan tai isäntätalon  elin ajaksi. Onko kyseessä ikuisuusprojekti vai olettivatko sopimuksen tekijät elävänsä ikuisesti.

Patsasta tarkemmin tarkasteltuna kyseessä ei ole ihmisolento. Patsas on 150cm korkea eli esittää huomattavan lyhytkasvuista ihmistä. Patsaan kasvonpiirteet muistuttavat avaruusolennon kasvoja. Ei korvia, olematon suu ja nenä,pään erikoinen muoto. Myllärin lakki peittää sen että olennolla ei ole hiuksia. Kyseessä selvä humanoidivaleasussa. Todennäköisesti olento kantaa mukanaan jonkinlaista asetta tai virtalähdettä. Kyseessä voi olla myös molekyylimuunnin/ elektroni- kaapu jonka avulla on hetkellisesti mahdollista muuttua näkymättömäksi.

Onko nykyisen keinotekoisen Lotta-patsas kohun taustalla se että halutaa siirtää huomio pois kyseisestä patsaasta. Forssan Mylly vaatisi tarkempia tutkimuksia ja se on todennäköisesti yksi sisäänkäynti maan- alla kulkeviin energiakäytäviin joista on mainintoja jo Kalevalassa. (Paleomagnetismi)1. 2. 3. 4. 5.
24.12.2017 16:16 (Romu) En ole koskaan kuullutkaan kyseisestä patsaasta vaikka vorssasta olenkin. Oisko feikki?
24.12.2017 16:18 (ketes) Kyseessä Kehrääjäpatsas torin laidalla
25.12.2017 14:00 (Jormala) Näyttää ihan joltain kiinalaiselta tai jospa onkin pystytetty Finlaysonin lapsityövoiman kunniaksi kun on niin pienikin

Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 layout1 - suntuubi.com