Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuvagalleria
(34 kuvaa)

<--Edellinen 31 / 34 Seuraava-->
Uraani varasto
[teräsovi2.jpg]
teräsovi2.jpg
[Täysikokoinen kuva]

Valtatie 2 viereisen kallioluolaston sisäänkäynti

Kallion sisälle johtaa toinen, salainen ovi joka sijaitsee kaatopaikan takana rautaromun peitossa (katso kuva)

Forssan kaupunki väittää säilyttävänsä luolassa tiesuolaa. Tämä on ilmiselvä valhe koska Tielaitoksen mukaan tiesuolaa Forssassa säilytetään valtatie 10 vieressä sijaitsevassa kaarihallissa vastapäätä LSO lihajalostamoa. Tielaitos ei tunne muita suolan säilytyspaikkoja Forssassa. Miksi Tielaitos valehtelisi tällaisessa asiassa ja miksi Forssan Kaupunki ei kerro totuutta kallioluolassa säilytettävästä materiaalista.

Tutkimusteni perusteella se ei ole ihme koska kallioluolastoa on löytämäni dokumentin perusteella 1980- luvun lopulta lähtien käytetty salaisesti ydinjätteen loppusijoituspaikkana. Tähän voidaan tosin suhtautua pienellä varauksella koska se voi myös olla tarkoituksellisesti vuotamaan päästetty huhu jotta kallioluolan todellinen käyttötarkoitus halutaan sumentaa.

Näytteiden perusteella on havaittavissa pieniä määriä radioaktiivisuutta. Samanlaatuista säteilyä on havaittavissa ydinsukellusveneissä sekä ydinvoimaloissa. Todennäköisesti kallion sisällä säilytetään aktivoimattomia ydinkärkiä.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 3.500 (4)
18.10.2007 14:30 (moi) mahtuuko tosta muka isoja suola rekkoja ja koneita. ja pah
07.11.2007 14:22 (Korvenkulkija) Komiat muurinluukut. Hyvä kuva
13.10.2013 11:05 (metsänperskules ) kato vastaava kaupunki amerikassa maan alla conspiracy theory with Jesse Ventura videoita ei tosin ekana sinne pannaan poikkeuslaki väki femaleireille kato fema ja sit eliitti omaan kaupunkiin 4 osavaltion missouri kansas oklahoma ja arkansas

Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 layout1 - suntuubi.com